Spreekuren
//=$text05;?>Spreekuur assistente
De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van onder andere urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.
U kunt op het assistentenspreekuur verder terecht voor:
- aanstippen van wratten
- oren uitspuiten
- injecties
- hechtingen verwijderen
- zwangerschapstest op verzoek van de huisarts
- urine onderzoek
- suiker- en Hb-controle
- CRP-controle
- Controle bloeddruk
- uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
U kunt alleen op het spreekuur terecht als u een afspraak heeft. U belt hiervoor het nummer van de praktijk.
Verpleegkundig Specialist:
Juliët Martinot is verpleegkundig specialist en mag zelfstandig spreekuur voeren, medische handelingen uitvoeren, diagnoses stellen en huisbezoeken afleggen.
Wat is een verpleegkundig specialist
POH-somatiek
De praktijkondersteuners, Rita Schuurmans en Miranda van den Acker, houden zich in onze praktijk bezig met het begeleiden van patiënten met een chronische ziekte.
De praktijkondersteuner is HBO opgeleid en deskundig in het uitvoeren van taken, die door de huisarts zijn overgedragen. Zij begeleidt onder andere patiënten met een chronische aandoening, zoals diabetes mellitus (suikerziekte) en astma/COPD. Maar ook voor begeleiding van hoge bloeddruk, ouderenzorg en het begeleiden bij het stoppen met roken kunt u bij haar, via uw huisarts, een afspraak maken.
Spreekuur:
Astma en COPD
Diabetes Mellitus (suikerziekte)
Hypertensie, hypercholesterol, CVRM (cardiovasculair risicomanagement)
Ouderenzorg
U kunt alleen op het spreekuur terecht als u een afspraak heeft. U belt hiervoor het nummer van de praktijk.
Praktijkondersteuner-GGZ voor volwassenen en jeugd
Voor psychische vragen of problemen kunt u na afspraak terecht bij onze praktijkondersteuners GGZ Daniëlle Gevers (POH-GGZ volwassenen) en Janneke van Bakel (POH-GGZ volwassenen en jeugd).
Met een POH-GGZ in de praktijk is er een mogelijkheid om laagdrempelig aan de slag te gaan met psychische klachten. In een gesprek brengt de POH-GGZ met u uw klachten en vragen in kaart. En over wat u al geprobeerd heeft om van uw klachten af te komen.
POH-GGZ Kind & Jeugd (POH J)
Ook voor kinderen en jeugdigen hebben wij een ervaren hulpverlener in dienst. Haar naam is De POH J is laagdrempelig inzetbaar voor kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Heeft u vragen over de opvoeding of twijfelt u of u het juiste doet, hebt u ook wel eens dat u het gedrag van uw kind als lastig ervaart?
Als u een afspraak met de POH J wilt maken, kunt u dit met de huisarts bespreken. De gesprekken met de POH J vallen onder de huisartsenzorg, aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden.
De arts in opleiding: co-assistent
We zijn al jaren een opleidingspraktijk voor co-assistenten en verbonden aan de Radboud Universiteit. De arts in opleiding (co-assistent) is 8 weken bij ons in de praktijk aanwezig. De arts zal onder supervisie van de opleidend huisarts (zelfstandig) patienten zien.